Grondverzet Helmond

Bij de Griesel Helmond kunt u terecht voor verschillende diensten omtrent tuinonderhoud, tuinaanleg, bestrating en boomverzorging. Maar wat vaak over het hoofd wordt gezien is grondverzet. Het aanleggen van een tuin begint vaak eerst met het afgraven daarvan. En de grond waarop een tuin gerealiseerd moet worden is minstens net zo belangrijk als de fundering van een huis. Het is de basis van een goede, mooie tuin. Door de loop van tijd kan het zijn dat een tuin zijn uitstraling verliest. Dat kan zijn omdat de tuin slecht is onderhouden, maar het kan ook zijn dat de bodem waarop de tuin is aangelegd geen goede basis vormt. Dat is natuurlijk zonde van de tuin.

De Griesel Helmond helpt u graag bij uw grondverzet en grondwerk. Hierbij kan het gaan om het egaliseren van de tuin, het uitgraven van wortelstronken, het aanleggen of verwijderen van een vijver of het uitgraven van funderingen. De Griesel verricht werkzaamheden van elke omvang. Of het nu een klein project is, of juist een hele grote. Wij beschikken over machines die zo klein en wendbaar zijn dat ze ook in moeilijk bereikbare tuinen terecht kunnen. Mocht het een groter project zijn, dan kunnen we altijd extra mensen of materieel inzetten.

Bent u benieuwd geworden naar de mogelijkheden van grondverzet in de regio Helmond? Neem dan hieronder contact met ons op en wij komen graag bij u langs voor een vrijblijvend gesprek. Een goed begin is het halve werk.

Contact

6 + 2 =