Portfolio

Projecten van de Griesel

Tuinontwerp

Alles begint bij een goede basis! Sidney Middeljans – de hovenier van Helmond – helpt u bij het ontwerpen van uw tuin. Heeft u zelf al een globaal idee? Of wilt u ons juist de vrijheid geven? Het kan allebei!

 

Tuinaanleg

Het aanleggen van een nieuwe tuin is natuurlijk niet iets wat je iedere dag doet. Daarom is het ook fijn als het in een keer goed wordt geregeld. Hieronder zie je enkele tuinen die onze hoveniers hebben aangelegd.

Tuinonderhoud

Iedere tuin is wel eens toe aan een opknapbeurt. Zo kunt u denken aan het snoeien van bomen en heesters, het knippen van hagen, het verzorgen van het gazon en het onkruidvrij maken van borders.

Bestrating

Een mooie tuin begint met een goede bestrating. Onze hovenier adviseert u onder andere over de steenkeuze (vorm, kleur, materiaalsoort en patronen), zodat uw bestrating perfect aansluit bij de stijl van uw huis en tuin.

Bomen rooien

Hoveniersbedrijf de Griesel kan u helpen met het snoeien van de boom. Staat deze boom toch in de weg? Dan kunnen wij deze vakkundig voor u verwijderen.

 

Grondverzet

De Griesel tuinonderhoud Helmond kan u helpen met het uitgraven van wortelstronken, het egaliseren van uw tuin, het aanleggen of verwijderen van een vijver of het uitgraven van funderingen.