Tuinontwerp Helmond

Of u nu een kleine verandering wilt aanbrengen in uw tuin of juist een compleet nieuwe tuin wilt aanleggen, alles begint met een goed doordacht tuinontwerp. Op die manier krijgt u de tuin die één en al harmonie uitstraalt. De Griesel tuinonderhoud Helmond kan u daarmee helpen.

Bij het ontwerpen van een compleet nieuwe tuin komen verschillende aspecten om de hoek kijken. Niet alleen de bestrating of de groenvoorziening, maar ook de beregening en de belichting zijn van belang. Daarnaast zijn er nog meer elementen waar u rekening mee kunt houden. Door te spelen met vormen en lijnen kan uw tuin groter, dieper of breder lijken. Door mooie beplanting toe te voegen zoals bomen, hagen of struiken groeit uw tuin uit tot uw droomtuin. Het maakt niet uit of u een moderne tuin wilt of juist een kindvriendelijke tuin. Alles begint bij een goede basis! De hovenier van Helmond – Sidney Middeljans – helpt u bij het ontwerp, de aanleg en het onderhoud van uw tuin. Ons doel is om u de tuin te bezorgen waar u nog vele jaren van kunt genieten.

Heeft u zelf al een globaal idee? Of wilt u ons juist helemaal de vrije hand geven? Het kan allebei! Zodra het ontwerp definitief is, moet de realisatie vorm krijgen. De Griesel gaat vakbekwaam te werk en kijkt verder met u mee dan alleen het ontwerp. Geef ons een belletje als u graag iets meer wilt weten over onze werkzaamheden.

 

Contact

4 + 6 =