Werkzaamheden

Als er niet regelmatig onderhoud wordt gedaan aan uw tuin zal de deze er spoedig uit gaan zien als de wilde natuur.

Er zijn verschillende vormen van onderhoud. U kunt de tuin periodiek laten onderhouden
maar u kunt er ook altijd voor kiezen om de tuin alleen in het voor of na-jaar te laten behandelen

Het is vanzelfsprekend dat ik graag op afspraak langs kom om het achterstallige onderhoud weg te werken.

U kunt bij de Griesel terecht voor:

tuinaanleg helmond

Tuinaanleg

De Griesel is een kleinschalig, flexibel bedrijf. We hebben korte lijnen met onze leveranciers en kunnen snel aan de slag. Voor grotere projecten kunnen we altijd extra mensen of materieel inzetten.

tuinonderhoud helmond

Tuinonderhoud

Een mooie tuin verdient goed onderhoud. De Griesel kan alle soorten onderhoud voor u verrichten. We verzorgen het gazon, knippen de hagen, snoeien bomen en heesters en maken de borders onkruidvrij.

bestrating helmond

Bestrating

Of het nu gaat om terrassen of stoepen, paden of opritten, de Griesel helpt u graag bij het ontwerp en de aanleg van al uw bestratingen. We kunnen u adviseren over steenkeuze (kleur, vorm en materiaalsoort) en patronen zodat uw bestrating perfect aansluit bij de stijl van uw huis en tuin.

bomen rooien helmond

Bomen rooien

Zit u al jaren tegen die veel te grote bomen in u tuin te kijken? U ziet geen uitweg meer? Laat ze dan vakkundig verwijderen door de Griesel.

Sidney Middeljans

Hovenier Helmond

Sidney Middeljans is dé hovenier uit Helmond en is de kracht achter de Griesel! Hij beschikt over de ervaring en de kennis om met de juiste middelen u een goed bod te doen voor het onderhouden van uw tuin of groenvoorziening.

Contact

5 + 2 =